Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne  · 05. augustus 2019
Plopsaland De Panne schonk, ter ere van haar twintigste verjaardag, midden juli een gratis jaarabonnement voor Plopsaland aan de inwoners van de De Panne – Adinkerke. Maar liefst de helft van de inwoners kwam hun gratis abonnement reeds aanmaken.
Plopsaland De Panne  · 07. juni 2019
Vandaag organiseerde Plopsaland De Panne een grote verrassing voor Monica, juffrouw van het derde leerjaar van het Sint-Andreaslyceum Sint-Kruis en al jaren met haar klasje trouwe bezoekster van het park.
Plopsaland De Panne  · 04. mei 2019
Zonet onthulden Hanne, Marthe en Klaasje van K3 op feestelijke wijze hun eigen zone in Plopsaland De Panne met bijhorende ‘K3 Roller Skater’, een achtbaan waarin bezoekers zich een weg banen langs een verrassend parcours. Ook het nabijgelegen restaurant kreeg een update en gloednieuwe invulling.
Plopsaland De Panne  · 30. april 2019
Des messages circulent actuellement sur Facebook dans lesquels Plopsaland De Panne offre quatre billets gratuits par famille pour célébrer son anniversaire. Le Groupe Plopsa souligne que ces messages sont faux et encourage les gens à ne pas cliquer sur le lien.
Plopsaland De Panne  · 30. april 2019
Momenteel circuleren er op Facebook berichten waarin Plopsaland De Panne vier gratis tickets per gezin weggeeft om haar 25ste verjaardag te vieren. De Plopsa Group benadrukt dat desbetreffende berichten nep zijn en spoort mensen aan om niet op de link door te klikken.
Plopsaland De Panne  · 03. april 2019
Les prestigieux Diamond ThemePark Awards ont de nouveau été remis aujourd’hui. Plopsa a remporté 4 prix lors de cette neuvième édition, qui s'est déroulée au parc Efteling.
Plopsaland De Panne  · 03. april 2019
Vandaag werden opnieuw de prestigieuze Diamond ThemePark Awards uitgereikt. Plopsa kaapte op deze negende editie, die in de Efteling plaatsvond, vier awards weg waaronder de titel voor 'Beste Achtbaan van België' met 'Anubis The Ride'.
Plopsaland De Panne  · 02. april 2019
Plopsaland De Panne is zaterdag 6 april volledig afgehuurd en niet toegankelijk voor het grote publiek.