Samson & Gert  · 23. augustus 2019
Na twintig jaar eindigde vandaag een fantastische traditie in Plopsaland De Panne. Het iconische duo Samson & Gert stond voor de allerlaatste keer op het podium van het Plopsa Theater met de Samson & Gert Zomershow.
Plopsaland De Panne  · 05. augustus 2019
Plopsaland De Panne schonk, ter ere van haar twintigste verjaardag, midden juli een gratis jaarabonnement voor Plopsaland aan de inwoners van de De Panne – Adinkerke. Maar liefst de helft van de inwoners kwam hun gratis abonnement reeds aanmaken.
Samson & Gert  · 18. juli 2019
Begin april maakte Gert Verhulst zijn afscheid van Samson & Gert bekend, maar gelukkig staat het iconische duo deze zomer nog één laatste keer samen op het podium van het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne voor de Samson & Gert Zomershow.
Reus Meli Park  · 12. juli 2019
Plopsaland De Panne verwelkomt binnenkort ‘De Reus’ in het park. De populaire figuur uit het ‘Sprookjesbos’ van het voormalige Meli Park werd door Plopsa aangekocht en krijgt binnenkort opnieuw een plekje in het park.​
Plopsa Parken · 09. juli 2019
Ze komen er weer aan! De cast van F.C. De Kampioenen geeft de aftrap van de zomer in Plopsaland De Panne. Van 12 tot en met 15 juli ontmoeten bezoekers in het enige echte F.C. De Kampioenencafé met de originele decors onder andere Boma, Carmen, Doortje, Bieke en Marcske. maar ook komen dit jaar naar Plopsa indoor Hasselt
Op zaterdagavond 6 juli verwent Plopsaland De Panne 10.000 abonnees tijdens de exclusieve laatavondopening: Nacht van de Abonnees. “Onze abonnees zijn onze trouwste fans. Met deze avond willen we hen dan ook eens extra in de bloemetjes zetten.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. Hanne, Marthe en Klaasje van K3 openen het feest met een swingend optreden. De avond wordt afgesloten met een knallende dj-set en een spetterend vuurwerk. Daarnaast pakt Plopsaland De Panne nog zeven
Majaland Kownaty  · 01. juli 2019
HET NIEUWE WORKWORK TRACK 'THE WERWOLF' WERD OFFICIEEL GEOPEND IN MAJALAND KOWNATY! Majaland Kownaty opende officieel de nieuwe attractie 'The Werewolf', de eerste houten achtbaan van Polen. De kosten van de nieuwe investering bedroegen 7,5 miljoen euro.
Plopsaqua De Panne  · 26. juni 2019
En raison de la canicule, Plopsaqua De Panne décide d’ouvrir ses portes le vendredi 28/06 et le samedi 29/06 jusqu'à 00h30 pour une plongée rafraîchissante.
Plopsaqua De Panne  · 26. juni 2019
Wegens de hittegolf beslist Plopsaqua De Panne haar deuren vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni tot 00.30 uur ‘s nachts open te houden voor een verfrissende duik.
Plopsa  · 20. juni 2019
Na een succesvol voorjaar met een uiterst goede paasvakantie stomen de Plopsa-parken zich opnieuw helemaal klaar voor het zomerseizoen. In Plopsaland De Panne worden de Boomstammetjes aan een grondige metamorfose onderworpen en gaan vanaf deze zomer onder de naam 'Dino Splash' door het leven. Daarnaast staan ook Samson & Gert voor de allerlaatste keer op het podium van het Plopsa Theater met de Samson & Gert Zomershow.

Meer weergeven